Kategórie
 
 
 
 
 

Čarovné farby jesennej svadby

Zasnúbili ste sa v septembri, októbri či novembri? Veď prečo nie. No podľa dlhoročných zvyklostí by sa do roka a do dňa mala konať svadba.

Štyri ročné obdobia sa  v našom živote tak rýchlo striedajú ako by sme boli na poriadnom kolotoči, nemyslíte? Zima, jar, leto, jeseň a znova, a znova. Každé z nich nás vie ohúriť svojím šarmom, ale určite tým najkrajším je jeseň.

Jesenná svadba.

Ten najkrajší a najfarebnejší deň v živote zaľúbencov.  

Aby ste mali svoj deň D výnimočný a nezabudnuteľný, určite je dôležité premyslieť si všetko do najmenších detailov. Výzdoba, jedlo, dekorácie, tlačoviny...

 V ďalších riadkoch Vám priblížime niektoré produkty, ktorými sa môžete inšpirovať pri tvorbe svadobného dizajnu. Veríme, že Vám pomôžu vytvoriť vlastné jesenné variácie.

 

Okúzľujúca jesenná ruža s čipkou na štipci - elegancia, nadčasovosť, výnimočnosť

Bohatý, krásne vytvarovaný kvet ruže v rôznych farebných prevedeniach Vás usvedčí v tom, že vďaka nemu bude Vaša svadobná slávnosť pôsobiť štýlovo a luxusne. A bonusom je jeho upevnenie na štipci, ktorý sa dá ľahko prichytiť na rôzne miesta. Všetky farebné odtiene sú zároveň veľmi kombinovateľné s jesenným obdobím.

Dekoračné krabičky zo svadobnej edície - výnimočnosť v každom okamihu

Originálne darčekové krabičky sú elegantným miestom, kam môžete skryť svoj darček pre novomanželov.  Alebo ich môžu použiť aj mladomanželia a darovať v nich svadobným hosťom malú spomienku na ich nezabudnuteľný jesenný svadobný deň.  Sú to ručne vyrobené krabičky a v našej ponuke nájdete široký výber farieb a tvarov – okrúhle, hranaté, srdiečkové. Dajú sa zavesiť aj za šnúrku, ktorá je súčasťou balenia. 

Luxusné dekoračné obálky v jesenných tónoch- pozvite svojich blízkych a priateľov osláviť spoločne váš výnimočný deň. 

Už máte spísaný zoznam hostí? Určite ich bude dosť a vy chcete každého jedného slušne pozvať.  Veľmi ste si dali záležať na vhodných slovách a úprave svadobného oznámenia. Preto Vám odporúčame zabaliť ho do elegantne a luxusne pôsobiacej obálky. Že „v jednoduchosti je krása“  platí aj pri našom produkte a ním je sada 10 ks dekoračných obálok. Môžete si vybrať z viacerých farebných odtieňov, ktoré nádherne ladia s jesenným koloritom. Každá obálka je jednofarebná a zdobená jemnou potlačou. 

Ak ste svadobný hosť, môžete do obálky vložiť svadobné blahoželanie alebo finančný dar.

 

Keď  má svadba ten správny lesk

Predstavte si pohľad na krásne vyzdobenú svadobnú sálu plnú jesennej farebnosti, kvetov, dekorácií či girlánd. Všetky hýria nádychom septembrových, októbrových a novembrových dní, ktoré často bývajú pokropené priehľadnými dažďovými kvapkami. Chcete aj vy na svojom výnimočnom dni navodiť takúto atmosféru? Zadovážte si sadu dekoračných diamantov a len tak voľne ich rozptýľte po stoloch a okolo dekorácií. Pri správne nastavenom svetle sa budú ligotať a žiariť. A čo tak vytvoriť z priehľadných kamienkov veľké srdce a vytancovať v ňom nevestu so ženíchom? Určite sa to bude všetkým páčiť.

Oheň lásky v lampáši- plameň večnej lásky

Srdiečka, srdiečka a zasa srdiečka. Áno, musia byť! Tento symbol je plný lásky, ktorá hrá hlavnú úlohu počas Vašej jesennej svadby. Aj naše kovové, biele alebo bielo-zlaté lampáše sa pýšia týmto motívom. Z každej strany sú zdobené veľkým srdcom. Zhasnite svetlo, zapáľte kahanček v lampáši a pozrite sa do očí Vášmu partnerovi. Vidíte to? Tie iskričky v nich sú akoby večné svetlo jeho lásky.

Jemná a nežná láska

Tak ako jemne a ladne si poletujú jesenné listy stromov, nech si poletujú aj svadobné pierka, ktoré môžu byť súčasťou Vašej slávnosti. Dajú sa dekorovať len tak voľne posypané po dekoráciách, stoloch, po zemi alebo nimi dotvoríte malé kytičky, pripínajúce sa na odev hosťom. 

Ak sa nebojíte pohrať s fantáziou, nakombinujte jesenné farby dohromady a budete mať originalitu zaistenú.

Vaša,

 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia