Kategórie
 
 
 
 
 

Trendy Vianoc 2018


Už sa blížia. Už sú pomaly za dverami. Ešte pár týždňov a začnú...
...Vianoce.

Ten čarokrásny čas vyzdobených stromčekov, všemožných ozdôb, svetielok, vône ihličia, medu a škorice. Obdobie, kedy sa majú všetci radi a utužujú rodinné vzťahy. Aj vy sa už tešíte? Verím, že áno.
Vianočné darčeky už máte určite premyslené, zákusky objednané a zostáva Vám doladiť výzdobu. Ale čo bude túto sezónu trendy? Aké ozdoby sú “in”? V nasledujúcich riadkoch sa dozviete o najhorúcejších novinkách, ktoré budú dotvárať čarovnú atmosféru  cez Vianoce 2018. 

 
Vianoce 2018  - rozprávky ožívajú
 
Keď sa povie, že Vianoce 2018 by mali byť rozprávkové, tak nech sú! Rozprávky sú hlavným motívom decembrových sviatkov. Stromčeky by mali predstaviť svoj príbeh.

 
Zavítajte do krajiny zázrakov kde sa zatúlala aj Alica. Ste fanúšikom tejto rozprávky? Vytvorte si Alicin svet a cíťte sa ako ona. Najmä s jej verným zajacom. Ak ho “oblečiete” do vianočného outfitu, tak budete úplne trendy.


 
Víly, škriatkovia,  jednorožce a baletky sú postavičky, ktoré obľubuje každá generácia. Predstavte si, ako Vám malé baletky a víly tancujú po stromčeku a  trpaslíci sú súčasťou ikebany či vianočných vencov. Samozrejme, ich outfity musia hrať vianočnými farbami.



 
Sovičky, žabky,veveričky či sobíkovia. Áno, aj tieto zvieratká si nájdu svoje miesto 24.12.2018.


Sova patrí na strom a na tom vianočnom, budú jednoducho neprehliadnuteľné.

Krásne nastajlované sovy, žabky a sobíky taktiež doladia rozprávkovú atmosféru Vianoc. A žabí princ sa môže pozerať na Vašu princeznú, ktorá si bude rozbaľovať darčeky.

 

Kocúr v čižmách, cínový vojačik
Tradičné rozprávkové postavičky, ktoré môžu osviežiť Vašu výzdobu. Dajte im šancu a zakomponujte ich k ostatným doplnkom.
 
  - Mimoni
Vieme si predstaviť, ako ste sa asi zatvárili. Ale veď prečo nie? Ak Vaše deti obľubujú tieto žlté postavičky, doprajte im bonusovú radosť cez Vianoce 2018. Dolaďte ich do “vianočna” a užívajte si šťastné iskričky v očiach Vašich ratolestí. V našom sortimente síce Mimonov nenájdete, ale zato nájdete obľúbené postavičky Minies so štrikovanými čiapočkami a šálikom.


Štýlová rozmanitosť
 
Vianoce 2018 by mali spĺňať tú hlavnú podstatu - aby ľudia na chvíľu poľavili, duševne i fyzicky si oddýchli, radovali sa so svojou rodinou a aby sa vzájomne potešili. Výzdoba by mala byť v príjemnom, priateľskom tóne taká, aby sa všetci cítili spokojne. Dizajnéri toto všetko vnímajú a preto sa tento rok rozhodli pre viaceré štýly vianočného zdobenia 2018.

 
História v súčasnosti
Staré, drahé materiály používané na výrobu šperkov a luxusných doplnkov života v dávnych dobách ožívajú počas Vianoc.  Vzácne a polo vzácne kamene, perly a mramor v kombinácii s tmavými, sýtymi farbami, v kontraste s avanturínom, akvamarínom a zlatom. Ak ste milovníkom histórie a luxusu, toto je ten správny štýl pre Vás.




Vianočný purizmus
Svetlé,  farebné drevá, matná mosadz v spojení s japonskou estetikou sa vynímajú v  nenápadných prírodných tónoch. Farebná škála je od čisto bielej, ružovo zlatej či lesklej, sivej, tmavočervenej až po čiernu. Opäť luxus a elegancia.


Odkaz rozmanitých kultúr aj cez  Vianoce 2018
Keď sa prepoja tradičné zručnosti z rôznych kultúr s moderným štýlom. Táto výzdoba bude naplnená  životnou silou a energiou. Často sa využívajú folklórne a etnické vzory, ktoré dýchajú kultúrou a národom. Zvýraznené sú silnými farbami - horčicovou, hnedou, žltou a červenou.


Štýl založený na náhode
Ak si zvolíte tento štýl, môžete sa vyšantiť na všetky strany. Kombinujte fólie, kryštály, perly, zrkadlá s hravými detailami. Vzniknú tak zaujímavé koláže a doplnky. Tu sa Vaša fantázia dosýta vyblázni. Nielen štýlovo, ale aj farebne.

 
 
Farebné variácie
 
Farbou 2018 je ultra violet - fialová. No paradoxne fialová nie je práve hitom vianočnej sezóny tohto roku. Ale nikde nie je napísané, že ju nemôžete použiť.  Vaša fantázia má dvere otvorené dokorán, takže pokojne ju môžete zakombinovať do vencov, ikeban, girlánd a podobne.
 
Medzi favoritov  tejto sezóny patrí nebesky belasá, staroružová a snehovo-biela farba. Jemnosť týchto odtieňov zaručí ľahký nádych všetkých ozdôb.



 
Nech už je to ktorákoľvek farba, hlavne by sa mala páčiť Vám. Ak ste zástancom klasiky, pokojne si svoj stromček a výzdobu zlaďte do tradičných farebných kombinácií -  červená + zlatá, hnedá + zlatá, hnedá + perleťová a iné. Hlavne, aby ste sa počas celých Vianoc cítili komfortne.
 
Vianočné gule musia byť!
 
Vianočných stromček s guľami je tradícia zaužívaná dlhé roky. Aj ten Váš tohtoročný ich musí mať. V súčasnosti sú trendy dekorované gule od najmenších až po maxi veľkosti. Môžete si ich kúpiť na kusy alebo celé balenia.
Novinkou sú gule, ktoré sú inšpirované drevom, sklom, čipkou, korálkami, kamienkami i pierkami.


 
Vysvietené Vianoce 2018

Vianoce sú automaticky prepojené aj so svetielkami, kahančekmi a inými svietidlami. Aj tie Vaše musia byť vysvietené. Nielen stromček by mal žiariť, ale aj venčeky, girlandy a ikebany. Veľmi populárne sú lampáše (malé, stredné, väčšie), ktoré dotvárajú tú pravú atmosféru Vianoc. Predstavte si  čarovnú chvíľu, keď sa zhasnú všetky lampy a Vy si vychutnávate to príjemné šero a blikanie sviečok a kahančekov.  Príjemný sen, však?



 
Vianočné sviatky sú tými najočakávanejšími za celý rok. Prinášajú so sebou pohodu, pokoj a aj tichú noc. Ľudia sú k sebe milší a dobrosrdečnejší.  Spríjemnite si ich aj Vy najnovšími trendmi v oblasti výzdoby. Inšpirujte sa predchádzajúcimi riadkami, vyhrajte sa s farbami, materiálmi, štýlmi a vytvorte si v decembri čarovnú, ba až rozprávkovú atmosféru, ktorá Vám dodá dobrú energiu a vykročíte s ňou do nového roka.

Už ste sa  rozhodli, čo bude trendom vo Vašej domácnosti?
 

 
 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia