Kategórie
 
 
 
 
 

Umelé kytice- sezónny hit alebo nadčasový prvok?

Sú kytice z umelých dekoračných kvetov len sezónnym trendom, alebo nadčasovým dizajnovým prvkom? Posúďte sami.

 

Dnes Vám prinášame inšpirácie v podobe umelých kytíc, ktoré môžu dekorovať Váš domov celý rok, alebo môžu zdobiť Váš domov podľa jednotlivých sezónnych období.

Mnohí z nás preferujú vo vázičke živé kvietky, ale čo poviete na sezónny alebo celoročný dizajnový doplnok v podobe umelej kytice kvetov ?

Nemusíte sa báť, že zvednú a taktiež ich môžete obmieňať podľa ročného obdobia.

 

Zvoľte lúčnu kombináciu kvetov a vyčarujte si štýlový letný doplnok.

 

  

Zakomponujte do svojej letnej kytičky kvety makov alebo kombináciu lúčnych kvetov margarétok a nevädze.

 

Vytvorte si nezvyčajnú exotickú kytičku s našimi konárikmi s lístkami v kombinácii s ružovými bobuľkami a kvetmi cesnaku.

 

Ste milovníkmi levandule ? Zakomponujte ju do svojej kytičky a dodajte jej jemný vintage nádych.

 

 

Použite pri tvorbe sušenú alebo umelú kytičku levandule v kombinácii s jemnými mini kvietkami a romantickou čipkovou stuhou.

 

 

Pri tvorbe svojej kytice sa môžete sústrediť na jeden dominantný prvok, ktorým môže byť práve prekrásny kvet gerbery za 1,80€ .

 

Ani sa nenazdáme a máme tu jeseň.

Vytvorte si svoju jesennú kytičku, ktorá bude skrášlovať Váš domov počas celej tohtoročnej jesennej sezóny.

Rozhodne v nej nesmú chýbať farby charakteristiké pre toto obdobie, ktoré môžete kombinovať v podobe bordových ruží, jarabiny a iných dekoračných plodov.

 

 

Aj zimné obdobie vieme priniesť do Vášho domova. Správnu vianočnú atmosféru nabudí aj očarujúca zasneená kytica a nielen vianočný stromček.

Ak sa pohráte s farbami môžu spolu ladiť a dotvárať tak jednotný zimný koncept. Váš domov tak bude oázou pokoja kde budete s radosťou tráviť zimné večery.

Zimná kytica by sa mala niest vo sviatočných farbách. Zlaté alebo strieborné prvky jej dodajú na luxuse a vianočný nádych dosiahnete zasneženým vzhľadom alebo trblietkami.

Zakomponujte do svojej kytičky tzv. ľadové plody ktoré sa vyznačujú zamrznutým vzhľadom

V zimnej kytici by nemala chýbať jarabina. U nás nájdete široký výber halúzok jarabiny od bielej zamrznutej, zasneženej, trblietavej až po fialkovú alebo červenú.

Kombinujte živé kvety s umelými.

Umelé kvety môžete kombinovať taktiež so živými kvetmi, pričom táto letná sezóna  opäť kladie do popredia obľúbený boho štýl. Vo floristike je pre neho príznačný  práve nedbalo vytŕčajúci eukalyptus, ktorý pôsobí neupratane alebo exotická papraď.

Obohatte svoju kytičku živých kvetov aj o zopár umelých halúzok eukalyptusu alebo paprade  a dodajte jej nový rozmer.

Bude pôsobiť majestátne, živo a nedbalo- jednoducho boho.

 

Umelé kytice kvetov nemusia byť len doplnkom v domácnosti podľa danej sezóny, ale môžu byť aj nezabudnuteľným prvkom pri jedinečných príležitostiach ako sú svadby.

Práve nevesty túžia si ponechať svoju krásnu čarovnú svadobnú kyticu. Umelými kvetmi ju dokážete premeniť na nadčasový dizajnový prvok, ktorý Vám bude pripomínať jeden z Vašich najkrajších dní v živote.

Vo vašej svadobnej výzdobe nesmie chýbať naša romantická ružička s čipkou.

Aj kytička z  jedného druhu kvietkov púčik  sa dá dotvoriť prvkami ako je dekoračná štóla s kvietkami a stuhou so vzorom čipky .

 

Veríme, že sme Vás inšpirovali a presvedčili, že nielen živé kytice dokážu skrášliť Váš domov.

Vaša,

 

 

 

 

 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia